Korvakynttilät

Korvakynttilät

Alkuperäiset Biosun Hopi ja Traditional korvakynttilät

Pään ja korvien hoitoa intiaanien perinteisellä menetelmällä

Hopit – rauhan kansa

Hopien kielellä ”hopi” tarkoittaa ”rauhan kansaa”. Hopit olivat ensimmäisiä pueblo-intiaaneja, jotka asettuivat pysyvästi Pohjois-Amerikan mantereelle. Vuosisatojen ajan he elivät sopusoinnussa luonnolta ja suurelta luojahahmoltaan Massauùlta saamiensa alkuperäisten universaalien lakien kanssa. Tällä rauhan kansalla on erityinen asema tänäkin päivänä sen vastuullisuuden ansiosta, jolla se kohtelee Äiti Maata, samoin kuin sen kulttuurinormien, universaalin henkisyyden ja selkeän lääkintäopin ansiosta. ”Todelliset hopit varjelevat pyhää tietoa Maapallon tilasta, sillä todelliset hopit tietävät, että se on elävä, kehittyvä olento ja että kaikki olennot sen pinnalla ovat sen lapsia.” (Hopien rauhanjulistuksesta)

Luontoa mukaillen

BIOSUN kokee elämän kokonaisvaltaisena. Yhä useammat etsivät tänä päivänäluonnonmukaisia hoitomenetelmiä – kuten Hopi-korvakynttiläterapia, jotka ovat menestyksekkäästi valloittaneet maailmaa yli 10 vuoden ajan.

Lahja menneisyydestä

Korvakynttilän alkujuuret ovat samaaniperinteissä. Historia johdattaa meidät Aasian kautta Etelä- ja Pohjois-Amerikkaan pueblo-heimoista vanhimpien, hopi-intiaanien, luo. Heillä on hallussaan huomattava parannustaito ja korkea henkisyys, ja juuri he ovat välittäneet tämän arvokkaan tiedon aikamme Eurooppaan. Jo vanhoista seinäreliefeistä näemme, että hoitoa on käytetty mm. initiaatiorituaaleissa ja lääkinnällisissä menoissa.

Valmistus ja aineosat

Valmistamme korvakynttilät käsityönä luonnollisia ainesosia käyttäen ja ainoastaan meidän tuntemamme vanhan alkuperäisreseptin pohjalta, mutta emme liioin väheksy uutta tieteellistä tutkimusta, mikäli koemme sen merkitykselliseksi. Korkeatasoisen tasalaatuisuuden takaavat arvokkaat hunajauutteet, eteerinen salviaesanssi, 100%:sen puhdas mehiläisvaha, murskatut perinteiset intiaanien lääkekasvit, ennen kaikkia salvia ja pensaskamomilla, A-vitamiini (betakaroteeni) sekä puhtaasti kasvatettu puuvilla. Pienet väri- tai pituuserot ovat vain osa tuotteen luonnonmukaista luonnetta ja antava sille käsintehdyn leiman.

Laatu ja turvallisuus

Korkeiden laatuvaatimuksiemme ansiosta meillä on yhä enemmän tyytyväisiä asiakkaita kautta maailman, ennen kaikkea luonnonlääkintään perehtyneitä terapeutteja.

Yli 10 vuoden menestyksekkään kokemuksenja vuosia kestäneen tieteellisen ja lääketieteellisen tutkimuksen avulla olemme pystyneet kehittämään uuden tehokkaan erikoissuotimen. Sen käyttö takaa, ettei korvaan pääse juoksevaa vahaa tai liikaa tiivistynyttä nestettä. Suotimen muoto muistuttaa intiaanien Äiti-Maa-symbolia, se on valmistettu ympäristöystävällisestä PE-muovista ja se ilmentää samalla koko BIOSUN-korvakynttilöiden teknistä tietämystä ja edelläkävijyyttä. Jokainen pakkaus sisältää luonnollisesti yksityiskohtaisen käyttöohjeen.

Käyttöalueet

Perinteisesti korvakynttilää on käytetty ihmisen erilaisten energiakenttien (auran) puhdistamiseen ja harmonisoimiseen, apuna transsitilaan valmistauduttaessa sekä myös negatiivisten energioiden poisjohtamiseen. Nykyihmistä tämä saattaa hämmästyttää, mutta korvakynttilät ovat ajalta, jolloin terapia ja uskonto kuuluivat luonnollisella tavalla yhteen. BIOSUN-korvakynttilät luetaan klassisiin poisjohtaviin hoitoihin ja niitä voidaan käyttää menestyksekkäästi moniin pään alueen vaivoihin. Tämän intensiivisesti paikallisen mutta miellyttävän ja täysin kivuttoman lämpöhoidon avulla voidaan vaikuttaa positiivisesti lymfajärjestelmään ja aineenvaihduntaan. Tunnettuja käyttötarkoituksia ovat: kuulon vitalisointi, nenän, kurkun, otsa- ja sivuonteloiden ärsytykset, vilustumistautien jälkitilat, korvien suhina ja soiminen, paineen tasaus päänsäryssä ja migreenissä, verenkierron, aineenvaihdunnan ja lymfan paikallinen aktivointi, aivopuoliskojen koordinointi, energiakierron stimulointi, tukosten avaaminen ja klassinen poisjohtava hoito, korvahygienia, korvavahan irrottaminen, hermorasituksen, unettomuuden hyperaktiivisuuden ja stressin rauhoittaminen, rituaaliset seremoniat ja meditaatio.

Vaikutuksen periaate

Vaikutuksessa voidaan erottaa fysikaalisesti seuraavat mienkiintoiset vaiheet: korvakynttilän sisällä oleva lievä alipaine (”kaminaefekti”) ja liekin luonnollisen liikkeen synnyttämä värähtely ilmapatsaassa saavat yhdessä aikaan tärykalvon hellävaraisen hieronnan. Tämä säätelee ontelojärjestelmän painetta, minkä hoidettavakin tuntee heti. Käyttäjät ovat kuvailleet sitä spontaanisti hyvää tekevänä, vapauttavana ja kevyempänä tunteena lähinnä korvan ja pään alueella. Polttamisen aikana miellyttävä lämmöntunne voimistuu. Paikallisesti annosteltu lämpö vilkastuttaa aina ääreisverenkiertoa, voimistaa siten immunologista puolustusjärjestelmää ja vahvistaa kuonaa poistavaa lymfanestekiertoa. Se stimuloi myös energiapisteitä ja refleksivyöhykkeitä.

Lisäksi runsaasti energiaa sisältävä tulen valo loistaa kynttilän muodostamassa tunnelissa korvan sisään kuin valonheitin ja vie näin informaatiota tärkeille energiakeskuksille vitaalin spektritaajuuden muodossa.

Esoteerisesti katsottuna puhdistava tuli johtaa pois negatiivisia värähtelyjä hienojakoisemmista energiakentistä ja harmonisoi energioita.

©BIOSUN GmbH